Algemene voorwaarden

Publicatie

Huizevanhelden heeft het recht om de foto’s te publiceren en te gebruiken voor portfolio op haar website, social mediakanalen en als reclame. Heb je hier bezwaar tegen, dan dien je dit voorafgaand van de bevestiging van onze afspraak schriftelijk kenbaar te maken wat gewenst is en wat niet.

Foto’s dienen door de klant zoveel mogelijk in originele staat gepubliceerd te worden. Het toevoegen van filters toevoegen is niet toegestaan tenzij anders met Huizevanhelden is overeengekomen. Bijsnijden is wel toegestaan

Afspraak bevestiging

De afspraak is definitief zodra Huizevanhelden de afspraak, op welke wijze dan ook, schriftelijk heeft bevestigd.

Indien er wordt afgeweken van het aanbod zoals vermeld op de website, dan wordt dit door Huizevanhelden schriftelijk bevestigd. 

Parkeer & Reiskosten

 Huizevanhelden hanteert de volgende reiskostenvergoeding: €0,29 cent per kilometer berekend middels Googlemaps. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Verzending & Levering

Het versturen van de foto’s gaat via WeTransfer.  Binnen 14 dagen ontvang je alle bewerkte foto’s in hoge resolutie formaat JPG.

Als er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor er vertraging ontstaat dan wordt dat altijd overlegd.

Onbewerkte bestanden worden niet geleverd.

Betaling en Annulering

Factuur wordt uiterlijk binnen 1 week gestuurd na ontvangst van alle foto’s.

  • Bij annulering 1 week voor de dag van afspraak worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 1 week wordt 25% van de totale afgesproken prijs in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van de totale afgesproken prijs in rekening gebracht.

Mocht Huizevanhelden wegens ziekte of andere onvoorziene omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om de afspraak na te komen, dan is zij niet aansprakelijk voor de eventuele geleden (financiële) schade of gemaakte kosten. Huizevanhelden zal zo snel mogelijk een nieuwe afspraak inplannen waarbij een korting van 10% wordt gerekend.


Auteursrecht

Wanneer het een aankoop van de foto’s betreft draagt huizevanhelden de rechten over aan de opdrachtgever. In alle andere gevallen dient de opdrachtgeven bij het gebruik van de foto’s de fotocredits van huizevanhelden dan wel Inge van Helden te vermelden.