Binnenkijken

Binnenkijken in het huis van Angelina

Instagram: @angelina_cura

Warm welkom!

“Ik heb speciaal wat lekkers bij de bakker gekocht en een mooie plant voor je gehaald!”. Angelina staat al met een grote glimlach klaar.  Het voelt meteen goed. Dit is echt Angelina. Ze zet de deur ook wagenwijd open voor haar familie. Zou dat door haar Italiaanse roots komen?

Huis met naturel tinten

In het huis van Angelina hebben de naturel tinten overal de overhand. Door de combinatie met een houten vloer zorgt voelt het interieur niet alleen rustig aan maar ook warm. De typische Angelina stijl vind je terug van de woonkamer tot de zolder. Elke ruimte ademt dezelfde sfeer uit.

Persoonlijke details

De styling doet ze op gevoel. Nieuwe aankopen worden gecombineerd met stukken waar een verhaal achter zit. Zo is de tekening van het huis niet zomaar een huis. Het is de woning op Sicilië waar haar familie is opgegroeid. In de fotowand in de hal staan nog meer persoonlijke pareltjes. Waaronder een foto van haar en haar man Leen met wie ze dansend door het leven gaat.

Verlengstuk van het huis

Trots is Angelina op de nieuwgebouwde serre met de prachtige buitenkeuken. Hier zitten we erg graag, zegt Angelina. De glazen wand geeft vrij uitzicht op de tuin. Daar hebben we bewust voor gekozen. De vloer is nog wat rood, geeft Angelina aan, maar die gaat nog vergrijzen. Dan past ook die nog beter in het geheel.

“Rust in mijn huis is rust in mijn hoofd”

Angelina blijft al jaren trouw aan haar eigen stijl. Door het kleurgebruik en de rustige, sobere en stoere inrichting voelen de ruimtes groter dan ze zijn.  Ik voel mij hier thuis, zegt Angelina. En ik denk dat ik deze stijl voorlopig nog even zo houd.

 

Heb je ook interesse in een interieur of personal branding shoot? KLIK HIER voor meer informatie.

Fotografie: Inge van Helden (@huizevanhelden). Tekst: Inge van Helden

Styling en locatie: Angelina Cura @angelina_cura

“Volg je mij al op Instagram  en Pinterest voor nog meer interieur en lifestyle inspiratie? Dan zie ik je daar. Liefs Inge

18 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *