Fotoshoot

Voordat potentiele klanten beslissen of ze met je verder gaan, willen ze zekerheid. Ze zijn nieuwsgierig naar jou en wat je te bieden hebt! Mensen kopen immers van mensen.

Laat dus zien wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. Dit is ontzettend belangrijk.

Ik help je met het complete plaatje. Foto’s van jezelf, waar je gegarandeerd mooi op staat. Plus professionele foto’s van wat je hebt neergezet.

Foto’s die passen bij het verhaal wat je aan de buitenwereld wilt vertellen én die je kan gebruiken voor je website, reclame en natuurlijk social media.

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat je in een relaxte sfeer op je mooist op de foto komt. Die mag je dus helemaal aan mij overlaten.

Naast jouw persoonlijke foto’s zorg ik er ook voor dat jouw werk professioneel en duidelijk wordt gefotografeerd. 

Afbeeldingen roepen een emotie op en als klanten mega enthousiast worden van wat ze zien, komen ze bij jou!

Interieur, magazine- en personal branding shoots starten bij € 249,- excl. BTW en €0,29 p/km reiskosten.

Scroll naar beneden voor reviews en neem gerust contact met me op voor meer informatie.

" Tijdens de fotoshoot wist Inge een ontspannen sfeer te creëren, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde voor de camera. De foto's geven prachtig mijn bedrijf weer, waar toch mijn passie, ziel en zaligheid in ligt"
Marloes van Amstel
Interieurontwerpster
" Ik vind het een feestje als Inge komt fotograferen. Ze ziet steeds iets anders. Iets simpels maakt zij speciaal. Hierdoor blijf ik naar de foto’s kijken. Mijn Instagram account is hierdoor veel professioneler geworden."
Angelina Cura
Interieur Influencer
" Inge is een natuur talent om je op je gemak te stellen en je te fotograferen zoals je echt bent. Mijn keuken is nog nooit zo mooi tot zijn recht gekomen. Ik vond het een hele mooie ervaring om te doen en mee te maken 🤍. "
Marjolein Koek
Interieur Influencer

Voor wie?

Ik werk graag met creatieve en gedreven mensen. Of dat nu shoot is voor een interieurontwerpster, voor een B&B, hippe horeca of fashion/interieurwinkels. Interieur en fashion is vaak een gemene deler.

 

Wat zijn jouw wensen?

We bespreken altijd vooraf duidelijk wat jouw wensen zijn. Wil je op locatie, bij jou in je bedrijf, wil je meer de nadruk op jezelf, jouw producten of het interieur? Het kan allemaal. 

 

LET’S GET IN TOUCH!

Stuur gerust een berichtje voor meer informatie, vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik hoor graag waar je precies naar op zoek bent en leg je uit hoe ik te werk ga.